Mizah Derneği

Türkiyede karikatür alanında yeteneklerin yetişebilmesi için Karikatür Kursları düzenliyoruz. Bir ifade sanatı olarak karikatür, yeni yetenekler kazanıyor. Ustalar öğrencileriyle buluşuyor. Milli ve manevi değerlerimizin tanıtılması, mizah sanatı ve karikatür ile geniş kitlelerin ilgisini çekebilmesi ve bu konuda yeni sanat eserleri verilmesi için yarışmalar düzenliyoruz. Türkiye İHL Karikatür Yarışması 2015 Dereceye Giren Eserler. Haziran 4, 2015. Haziran 4, 2015. Yarışmanın birincisi Gülcan Külcüye .

OVERVIEW

This site mizahdernegi.org currently has a traffic ranking of zero (the lower the higher page views). We have sifted twenty pages within the domain mizahdernegi.org and found three websites referring to mizahdernegi.org. We were able to unearth one contacts and locations for mizahdernegi.org to help you reach them. We were able to unearth three public web platforms retained by this website. This site mizahdernegi.org has been on the internet for eight hundred and forty-nine weeks, eleven days, seventeen hours, and nineteen minutes.
Pages Analyzed
Links to this site
Contacts
Locations
Social Links
Online Since
Mar 2008

MIZAHDERNEGI.ORG RANKINGS

This site mizahdernegi.org has seen diverging levels of traffic for the whole of the year.
Traffic for mizahdernegi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for mizahdernegi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for mizahdernegi.org

Last Month

MIZAHDERNEGI.ORG HISTORY

This site mizahdernegi.org was started on on March 24, 2008. It is now eight hundred and forty-nine weeks, eleven days, seventeen hours, and nineteen minutes old.
REGISTERED
March
2008

DOMAIN SPAN

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO WEB PAGE

KARİKATÜR HABER

si düzenlenen Çevre Koruma 2017 Uluslararası İllüstrasyon Yarışmasında.

WHAT DOES MIZAHDERNEGI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of mizahdernegi.org Mobile Screenshot of mizahdernegi.org Tablet Screenshot of mizahdernegi.org

CONTACTS

Faruk Gunindi

Bahcelievler

Istanbul, Istanbul, 34182

TR

MIZAHDERNEGI.ORG HOST

We observed that a lone page on mizahdernegi.org took three thousand seven hundred and sixty-six milliseconds to come up. Our parsers could not find a SSL certificate, so I consider mizahdernegi.org not secure.
Load time
3.766 seconds
SSL
NOT SECURE
Internet Address
37.18.176.98

NAME SERVERS

ns3.hostgator.com.tr
ns4.hostgator.com.tr

FAVORITE ICON

SERVER OPERATING SYSTEM

I detected that this website is operating the nginx/1.12.2 operating system.

TITLE

Mizah Derneği

DESCRIPTION

CONTENT

This site mizahdernegi.org had the following on the web page, "Türkiyede karikatür alanında yeteneklerin yetişebilmesi için Karikatür Kursları düzenliyoruz." Our analyzers noticed that the webpage said " Bir ifade sanatı olarak karikatür, yeni yetenekler kazanıyor." The Website also stated " Milli ve manevi değerlerimizin tanıtılması, mizah sanatı ve karikatür ile geniş kitlelerin ilgisini çekebilmesi ve bu konuda yeni sanat eserleri verilmesi için yarışmalar düzenliyoruz. Türkiye İHL Karikatür Yarışması 2015 Dereceye Giren Eserler. Yarışmanın birincisi Gülcan Külcüye ."

VIEW MORE DOMAINS

mizah güncel

Haberin tamamı ve video için;.

mizahgünlük

Emre Yılmaz ALİ FERZAT için çizdi. Rahmetli Necdet Kuru yönetiminde, 90 lı yıllarda çıkan bu dergiyi Yukarıdaki linkten indirip okuyabilirsiniz. Bunun nedeni nedir? Siyasi karikatürler basın hayat.

En el diván a Medianoche

Lunes, 13 de diciembre de 2010. No deje de quitarme ese pensamiento de escucharla nuevamente por al menos 3 horas. Y con esto corroboro que aún la sigo extrañand.